Do it yourself / House & Deco crush / My eco - half / Tsoupress meeting / Xmas

Η πρώτη μας συνάντηση/ Our first meeting


Να τί συνέβη στην πρώτη Χριστουγεννιάτικη συνάντηση των »tsoupress»:/This is what happened on the first christmas meeting of tsoupress. We created our own christmas ornaments and we had a lot of fun guys! Don’t miss to do this with your friends!

Η βραδιά περιελάμβανε ζεστό τσάι, χαλαρή μουσική και πολύ πολύ κέφι και δημιουργική διάθεση! Μπορεί να πασαλειφθήκαμε με χρώματα και να μην μας ικανοποιούσανε κάποιες απο τις κατασκευές μας στην αρχή αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Το καλό πνεύμα των Χριστουγέννων έκανε τελικά την εμφάνισή του και κάπως έτσι φτιάξαμε απο το τίποτα υπέροχα πραγματάκια! Κλέψτε ιδέες και αντιγράψτε τα κόλπα για να φτάξετε τα δικά σας Χριστουγεννιάτικα-Πρωτοχρονιάτικα στολίδια και δωράκια! Για να μην σας τα πολυλογώ ξεκινήσαμε κάπως έτσι….

DSC03089

IMG_1733

IMG_1736

Χρησιμοποιήσαμε χαρτιά εφημερίδας και χαρτοταινία ώστε να δώσουμε διάφορα σχήματα στα αντικείμενά μας! Εύκολο ε; Αρχικά σκεφτήκαμε να φτιάξουμε χιονάνθρωπους, ρόδια και χριστουγεννιάτικες μπάλες…

IMG_1732

IMG_1743

IMG_1746

Λοιπόν δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα απο το να μοιράζεσαι με φίλους τον ελεύθερο χρόνο και τι ιδέες σου, γιατί πάντα προκύπτει κάτι που δεν το περιμένεις!

IMG_1747

IMG_1749

(Για όσους δεν κατάλαβαν την πρώτη εικόνα είναι ενα μήλο «kinder έκπληξη» απο μέσα ξεπροβάλει μια πράσινη κάμπια!)

…και πριν το καταλάβουμε η ώρα είχε πάει 00:30!

Με μπόλικο χρώμα και την ανεξάντλητη φαντασία μας σας χαρίζουμε μερικές απο τις δημιουργίες μας:/These are some of our creations:

DSCF0015

DSCF0017

IMG_1755

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!/MERRY CHRISTMAS! S.

4 thoughts on “Η πρώτη μας συνάντηση/ Our first meeting

  1. Παράθεμα: Η δεύτερη συνάντηση των tsoupress (20/01/13) / Our second meeting (20/01/13) | tsoupress

  2. Παράθεμα: Η τρίτη συνάντηση των tsoupress (11/04/13)/ Our third meeting (11/04/13) | tsoupress

  3. Παράθεμα: Χριστουγεννιάτικο DIY: Κάρτες / DIY Christmas Cards | tsoupress

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.