Affordably fabulous / Mini shopping mall

Αγορά: Χειροποίητα δαχτυλίδια απο πλακάκια!/ Gifts: Rings made of tile fragments


Εμείς οι Tsoupress πιστεύουμε πολύ στην ανακύκλωση! ‘Ετσι λοιπόν ψάχνουμε για νέους τρόπους να ανακυκλώσουμε διάφορα υλικά και να τα χρησιμοποιήσουμε κάπως διαφορετικά…

Όταν συνάντησα κάποια παλιά πλακάκια με σχέδια που θα πετάγονταν στα μπάζα, σκέφτηκα πως αλλιώς θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω. Κάποια τα έφτιαξα σαν σουβερ για να ακουμπάω επάνω φλιτζάνια, με κάποια απο αυτά έφτιαξα τετράγωνα κασπώ (θα δείτε σε επόμενο άρθρο πως) και με μικρά θραύσματα απο άλλα πλακάκια κατασκεύασα δαχτυλίδια! Θεωρώ οτι είναι απο τα πιο ωραία σχέδια που έχουμε φτιάξει στις Tsoupress και που φυσικά μπορείτε να προμηθευτείτε για εσάς ή να τα κάνετε δωράκι σε κάποια φίλη σας!

/Our team Tsoupress, love recycling! We recycle a lot of different materials and also try to find new ways to use these materials. One of these are tiles and this time we figured out that little pieces of old tiles make up an ideal material for rings! So get inspired from our new rings collection, the «Flowers» and if you like why not order one for a gift!

 

Τα δαχτυλίδια έχουνε διάφορα σχέδια και μεγέθη και η βάση τους αυξομειώνεται για να χωράει σε όλα τα δάχτυλα. Το κάθε ένα είναι μοναδικό!

Flower_01

Flower_02

Flower_03

Flower_04

Η πραγματική αξία των δαχτυλιδιών είναι η ιστορία που τα συνοδεύει. Κάποτε τα κομμάτια τους διακοσμούσαν χώρους ενός σπιτιού ή καταστήματος, όπου φιλοξενούσαν προσωπικές ιστορίες ανθρώπων…

Flower_05

Flower_06

Flower_07

Flower_08

Ρωτήστε μας για τα σχέδια!

Έρχονται και νέα σχέδια που θα τα παρουσιάσουμε σε επόμενο άρθρο μας! Μέχρι τότε, εμπνευστείτε! S.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.